HEBAHAN PENGGUNAAN MODUL SISTEM PENGURUSAN MEL UNIVERSITI MALAYSIA SABAH

Subjek
: Hebahan Penggunaan Modul Sistem Pengurusan Mel Universiti Malaysia Sabah

YBrs. Prof./Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2. Adalah dimaklumkan bahawa Bahagian Pentadbiran Dan Governan, Jabatan Pendaftar telah mewujudkan Sistem Perkhidmatan E-Pos secara atas talian. Sistem ini digunakan agar pengurusan surat menyurat atau dokumen universiti ini berjalan dengan lebih efisyen dan sistematik.

3. Sehubungan dengan itu, beberapa modul telah dimasukkan iaitu modul mel masuk dan modul mel keluar (Borang A). Mohon kerjasama YBrs. Prof./Tuan/Puan, agar dapat menggunakan sistem tersebut untuk tujuan menerimaan dan penghantaran surat menyurat pihak YBrs. Prof./Tuan/Puan.

4. Dilampirkan Manual Pengguna (Sistem E-Pos) untuk rujukan YBrs. Prof./Tuan/Puan bagi memudahkan penggunaan sistem tersebut. YBrs. Prof./Tuan/Puan juga boleh melayari terus laman https://hronline.ums.edu.my/ untuk menggunakan sistem tersebut. Sebarang pertanyaan sila berhubung dengan Pn. Norazah Hamzah ditalian samb. 1086 atau Pn. Ismaniza Basri samb. 1457.

Kerjasama dan perhatian YBrs. Prof./Tuan/Puan dalam hal ini amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian.