PERINGATAN KESESAKAN LALULINTAS DALAM KAMPUS SEMPENA HARI KONVOKESYEN KOLEJ KIARA KALI KE-1

PENGUMUMAN DARIPADA
BAHAGIAN KESELAMATAN, UNIVERSITI MALAYSIA SABAH
SUBJEK :

PEGAWAI YANG BOLEH DIHUBUNGI:

INSP/PB RAKAM SINGH A/L KARAM SINGH
SAMB. 5144

PERINGATAN KESESAKAN LALULINTAS DALAM KAMPUS SEMPENA HARI KONVOKESYEN KOLEJ KIARA KALI KE 1

Y.BHG. PROF. DATUK/DATIN/DR./TUAN/PUAN,

ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA HARI KONVOKESYEN KOLEJ KIARA KALI KE-1 AKAN BERLANSUNG PADA 20 JULAI 2017 (KHAMIS) DARIPADA JAM 7.00 PAGI SEHINGGA 2.00 PETANG, BERTEMPAT DI DEWAN RESITAL, FAKULTI KEMANUSIAAN, SENI DAN WARISAN (FKSW).

SEHUBUNGAN ITU, PENINGKATAN JUMLAH KENDERAAN YANG SIGNIFIKAN DALAM KAWASAN KAMPUS SERTA KESESAKAN LALULINTAS DIJANGKAKAN AKAN BERLAKU SEPANJANG TEMPOH ACARA INI BERLANSUNG.

PINTU KEDUA UMS DIBUKA DARIPADA JAM 6.00 PAGI SEHINGGA 6.00 PETANG. PENGGUNA JALANRAYA DIGALAKKAN AGAR MENGGUNAKAN PINTU KEDUA UMS SEBAGAI JALAN ALTERNATIF.

MOHON AGAR MAKLUMAN INI DAPAT SAMPAIKAN KEPADA KAKITANGAN DI J/F/P/I/U MASING-MASING.

PERHATIAN DAN KERJASAMA PIHAK Y.BHG. PROF. DATUK/DATIN/DR./TUAN/PUAN BERHUBUNG PERKARA INI AMATLAH DIHARGAI DAN DIDAHULUI DENGAN UCAPAN JUTAAN TERIMA KASIH.

SEKIAN HARAP MAKLUM.

BERTEKAD CEMERLANG