JEMPUTAN MENGHADIRI BENGKEL SUBSTANTIF, 27-28 SEPTEMBER 2017

: Penerbit Universiti Malaysia Sabah
Subject
: Jemputan Menghadiri Bengkel Substantif, 27-28 September 2017

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.
Dato'/ Prof./ Dr./ Tuan/Puan/Encik/Puan/Cik

Pihak kami ingin Dato'/ Prof./ Dr./ Tuan/Puan/Encik/Puan/Cik menjemput menghadiri bengkel ini pada 27 & 28 September 2017 (Rabu&Khamis), kami menghargai maklumbalas jemputan ini.

Mohon mengesahkan kehadiran Dato'/ Prof./ Dr./ Tuan/Puan/Encik/Puan/Cik melalui menghantar email Borang Pendaftaran pada risalah ke Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. / amiAlamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. atau hubungi 03-6196 5018/5452/5026.

Keutamaan kepada peserta yang telah membuat bayaran penuh yuran pendaftaran. Diskaun 70% untuk peserta UIAM. Pembayaran melalui tunai/PO/cek/kiriman wang/draf bank sahaja.

30 orang pertama akan diterima menyertai bengkel ini.

Kami memerlukan pengesahan selewat-lewatnya pada 05.30petang : 22 September 2017 [Jumaat].

Kerjasama dan perhatian Dato'/ Prof./ Dr./ Tuan/Puan/Encik/Puan/Cik amat dihargai

Jazakumullah Khairan Kathira.

**** Kami akan menghantar email pengesahan yang lain jika anda telah DIPILIH untuk menghadiri bengkel ini atau untuk maklumat lebih lanjut, kami sertakan bersama risalah bengkel ini.