KEMPEN "REVERSE PARKING"

PENGUMUMAN DARIPADA :    JAWATANKUASA PROMOSI EKOSISTEM KONDUSIF SEKTOR AWAM (EKSA) UNIVERSITI MALAYSIA SABAH
PEGAWAI DIHUBUNGI :     CIK EARLENE KASAMIRA V. BT EDHAM (013-852 9292) PUAN NURUL IZZA MD NORDIN (013-8500362)
SUBJEK :     KEMPEN "REVERSE PARKING"

YBrs. Prof./Dr./ Dr./Tuan/ Puan/Encik/ Cik,

KEMPEN "REVERSE PARKING"

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Adalah dimaklumkan bahawa Jawatankuasa EKSA UMS menggalakkan amalan "reverse parking" atau meletakkan kenderaan secara mengundur di sekitar lot parkir UMS. Dengan amalan ini, ianya akan lebih memudahkan kita untuk mengeluarkan kenderaan apabila berlaku kecemasan. Amalan ini ada disenaraikan di Garis Panduan EKSA UMS.

Oleh yang demikian, bersama ini dilampirkan sesalinan poster KEMPEN "REVERSE PARKING" untuk makluman dan tindakan selanjut.

Perhatian dan kerjasama dalam menyokong pelaksanaan EKSA ini amatlah dihargai dan diucapkan ribuan terima kasih.

Sekian.