HARI EKO-KAMPUS

PENGUMUMAN DARIPADA: UNIT PENYELIDIKAN WARISAN BORNEO, FKSW

SUBJEK: HARI EKO-KAMPUS

Salam sejahtera semua warga UMS,

Sukacitanya dimaklumkan bahawa Unit Penyelidikan Warisan Borneo FKSW akan menganjurkan Hari Eko-kampus menurut ketetapan berikut.

1. Tarikh: 25 Oktober 2017 (Rabu)
2. Masa: 8.30 - 11.30 pagi
3. Tempat: Theatrette Ahmad Nisfu, FKSW (Bersebelahan dengan CIMB)

Mata MyIDP dan jamuan ringan akan diberikan kepada semua peserta yang hadir. Sila buat pengesahan kehadiran melalui Pn Roslinda 010 9302639 (samb. tel. 2213) atau En. MIchael 014 200 2078 (samb. tel. 1774) pada atau sebelum 23  Oktober 2017 (Isnin) bagi pihak penganjur menempah tempat dan jamuan ringan.

Dengan ini disertakan poster dan program tentatif untuk rujukan dan tindakan anda seterusnya.

PROGRAM TENTATIF

HARI EKO-KAMPUS FAKULTI KEMANUSIAAN, SENI DAN WARISAN

TARIKH: 25 OKTOBER 2017 (RABU)

PENGANJUR: UNIT PENYELIDIKAN WARISAN BORNEO (BOHRU) DAN MAJLIS PROFESOR NEGARA (CHAPTER UMS)

Masa

Aturcara

8.30 pagi

Pendaftaran peserta/jemputan khas

9.00 pagi

Ceramah oleh Encik Julius Kulip (Pensyarah Kanan IBTP dan Felo Penyelidik BoHRU): Warisan Herba Sabah di UMS: Penjagaan Kesihatan secara Tradisional

10.00 pagi

Ketibaan Yang Berbahagia Profesor Dr. D Kamaruddin D Mudin, Naib Canselor, Universiti Malaysia Sabah.

Ucapan perasmian oleh Yang Berbahagia Profesor Dr. D Kamaruddin D Mudin, Naib Canselor, Universiti Malaysia Sabah.

Penanaman pohon Tuuwan-uwan (Syzygium leucoxylon) oleh Yang Berbahagia Profesor Dr. D Kamaruddin D Mudin, Naib Canselor Universiti Malaysia Sabah dan para jemputan khas di Blok Seni, FKSW.

11.00 pagi

Jamuan ringan