LARIAN ILCC FUN RUN 2018

Pengumuman Daripada: Pusat Penataran Ilmu dan Bahasa
Subjek: Larian ILCC Fun Run 2018

ILCC Fun Run, yang akan berlangsung pada 17 Mac 2018 di Padang Kawad UMS, dianjurkan oleh Jawatankuasa Penganjur UMS International Language and Culture Carnival (ILCC) 2018, Gugusan Bahasa Asing dan Tempatan PPIB di bawah pimpinan Pn. Veronica P. Atin. AJK Penganjur dianggotai oleh para pelajar UMS dan diterajui oleh Persatuan Mahasiswa Perniagaan, Ekonomi dan Perakaunan (PMPEP), Fakulti Perniagaan, Ekonomi dan Perakaunan, dan pengarah larian kali ini adalah saudara Toh Viki.

Objektif utama ILCC Fun Run 2018 adalah menjana pendapatan untuk menampung sebahagian perbelanjaan UMS ILCC 2018 pada 12, 13 dan 14 April 2018, di samping mengasah bakat mahasiswa/i dalam penganjuran aktiviti di peringkat universiti, menggalakkan gaya hidup sihat, serta memupuk hubungan silaturahim dengan masyarakat sekitar.

Larian sejauh 7km ini terbuka kepada dua kategori:
Pelajar: dengan yuran penyertaan RM35 seorang, atau RM30 sekiranya mendaftar dalam kumpulan seramai 10 orang
Dewasa: dengan yuran penyertaan RM55 seorang, atau RM50 sekiranya mendaftar dalam kumpulan seramai 10 orang

Setiap peserta  akan mendapat sehelai t’shirt, bib larian, medal, dan sijil penyertaan. Juara, naib juara dan pemenang tempat ketiga bagi setiap kategori akan memenangi hadiah wang tunai Rm300, RM200 dan RM100. Cabutan bertuah turut menanti peserta yang mengambil bahagian.

Maklumat lanjut boleh diperolehi daripada urusetia:
Kelly: 016-5793386
Iman: 013-5456758