TEMPOH PERMOHONAN GERAN BANTUAN PENYELIDIKAN PASCASISWAZAH (UMSGREAT) FASA 1/2018 SECARA ATAS TALIAN MELALUI SISTEM MAKLUMAT PENYELIDIKAN DILANJUTKAN SEHINGGA 23 MAC 2018

Pengumuman daripada: Pusat Penyelidikan dan Inovasi (PPI)
Pegawai Dihubungi: Urus Setia Penyelidikan, samb; 613825/613808/613802
Subjek: Tempoh Permohonan Geran Bantuan Penyelidikan Pascasiswazah (UMSGreat) Fasa 1/2018 Secara Atas Talian Melalui Sistem Maklumat Penyelidikan dilanjutkan sehingga 23 Mac 2018

Assalamualaikum w.b.t. dan Salam Sejahtera.

Y.Bhg. Prof./Datuk/Datin/Dr./Tuan/Puan,

Sukacita dimaklumkan bahawa, permohonan untuk Geran Bantuan Penyelidikan Pascasiswazah (UMSGreat) Fasa 1/2018 telah dilanjutkan sehingga 23 Mac 2018.

Sehubungan itu, Y.Bhg. Prof./Datuk/Datin/Dr./Tuan/Puan adalah dipelawa untuk mengemukakan permohonan masing-masing melalui Sistem Maklumat Penyelidikan iaitu di http://ppi.ums.edu.my/SMPPPI/default.aspx.

Disertakan bersama ini Garis Panduan UMSGreat untuk rujukan dan perhatian pihak Y.Bhg. Prof./Datuk/Datin/Dr./Tuan/Puan. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, pihak Urus Setia (u.p.: Pn. Zainoriah Matnoor/Cik Ruzita Mohammad) bolehlah dihubungi di talian telefon (samb.) 613808/613825.

Sekian, terima kasih.