PELAWAAN UNTUK PERMOHONAN MOSTI SOCIAL INNOVATION (MSI) TAHUN 2017

PENGUMUMAN DARIPADA: SEKSYEN PENGURUSAN INOVASI PUSAT PENYELIDIKAN DAN INOVASI
SUBJEK : PELAWAAN UNTUK PERMOHONAN MOSTI SOCIAL INNOVATION (MSI) TAHUN 2017

YBrs. Prof./ Dr./ Tuan/ Puan,
Dengan segala hormatnya merujuk perkara di atas.

Dimaklumkan bahawa, Universiti Malaysia Sabah (UMS) telah dijemput untuk bekerjasama dengan Malaysian Technology Development Corporation (MTDC) bagi mengemukakan cadangan projek-projek yang bersesuaian untuk dilaksanakan secara NBOS dengan MTDC, melalui permohonan MOSTI Social Innovation (MSI) tahun 2017.

Sehubungan itu, YBrs. Prof./ Dr./ Tuan/ Puan dipelawa untuk mengemukakan permohonan MSI 2017 sekiranya berminat. Borang permohonan yang lengkap hendaklah dikemukakan kepada pihak PPI selewat-lewatnya pada 27 Disember 2016 (Selasa) untuk dimajukan kepada pihak MTDC bagi pertimbangan dan penelitian selanjutnya. Hanya permohonan yang berjaya melepasi Fasa Penilaian di peringkat MTDC sahaja yang akan dipanjangkan kepada pihak MOSTI.

Sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut berkenaan perkara ini, sila berhubung terus dengan urusetia berikut :

• Dr. Azaze @ Azizi Hj. Abdul Adis - samb. 1171, HP: 0111-604 6130, emel:Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Turut dilampirkan :

Sekian, terima kasih.