Langgan YouTube UMS Official

YoutubeKHAMIS, 02 JULAI - Bahagian Media dan Citra Universiti Malaysia Sabah (UMS) setakat ini telah menghasilkan 15 buah video pendek pelbagai genre yang boleh ditonton menerusi akaun laman sosial Youtube UMS Official.

Terbaru, filem pendek sempena hari bapa bertajuk ‘Kekasih Bapa’ yang berdurasi 4 minit itu telah ditonton sebanyak 1,075 kali.

Bahagian itu kini sedang giat mempromosikan akaun youtube UMS Official untuk meningkatkan lagi jumlah langganan.

Antara video yang turut mendapat tontonan terbanyak adalah ‘Laporan Gempa Bumi Sabah – 5 Jun 2015’, ‘Masih di Sini’ dan ‘Filem Pendek Hari Malaysia’.

Warga UMS yang belum melanggan ke akaun Youtube UMS Official boleh berbuat demikian di pautan https://www.youtube.com/channel/UCkriQ1ronfQofaoVH1qYk8A. –ZMD