Tun Zaki Pengerusikan Mesyuarat LPU di UMSKAL

SELASA, 06 SEPTEMBER – Seramai sembilan Ahli Lembaga Pengarah Universiti (LPU), Universiti Malaysia Sabah (UMS) telah menghadiri Mesyuarat LPU UMS Ke-74 Bil. 5/2016 di Bilik Seminar Kiamsam, UMS Kampus Antarabangsa Labuan (UMSKAL) pada hari ini.

Mesyuarat yang bermula pukul 8.30 pagi itu dipengerusikan Pengerusi LPU UMS, Tun Dato’ Seri Zaki Tun Azmi.

Turut hadir Naib Canselor UMS, Prof Datuk Dr Mohd Harun Abdullah.

Terdahulu ketibaan Tun Dato’ Seri Zaki di pekarangan Bangunan Menara disambut Pengarah UMSKAL, Prof Madya Dr Murnizam Haji Halik.

Selepas mesyuarat tersebut, Dr Murnizam menyampaikan taklimat mengenai pengurusan pentadbiran dan pembangunan UMS Labuan di Bilik Sri Seminar.

Pada sebelah petang, Tun Zaki menghadiri Majlis Ramah Mesra Bersama Pelajar Baharu UMS Labuan Sesi 2016/207 di Dewan Kuliah Pusat (DKP).

Sumber: Azri Onn, UMSKAL