Daftar Sebelum Terlambat

SELASA, 25 JULAI – Orang ramai khususnya para penyelidik, ahli-ahli akademik serta pegawai-pegawai kerajaan dan swasta yang berminat untuk menyertai program 2017 Agilent Chromatography Mass Spectrometry Seminar Tour masih lagi boleh berbuat demikian sehingga esok.

Seminar anjuran Institut Penyelidikan Bioteknologi (IPB), Universiti Malaysia Sabah (UMS) dan Agilent Technologies Malaysia itu akan berlangsung pada 2 dan 3 Ogos 2017 di bangunan IPB.

Seminar dua hari tersebut bakal memberi pendedahan kepada orang ramai tentang penyelidikan dan perkembangan terbaharu bidang kromatografi.

Justeru, mereka yang ingin mendaftar boleh memuat turun tentatif program dan borang penyertaan daripada portal rasmi UMS.

Sebarang pertanyaan boleh diajukan kepada Pengarah Program, Dr. Ling Yee Soon di talian 014-6771868 atau Francis Chan (012-3040828) dari Agilent Technologies.

Oleh Elfiah Jekius (Pelajar Latihan Industri BPK)