FPL Tuan Rumah Mesyuarat JASUMA

SELASA, 27 MAC – Fakulti Pertanian Lestari (FPL) Universiti Malaysia Sabah (UMS) Kampus Cawangan Sandakan telah terpilih sebagai tuan rumah Mesyuarat Jawatankuasa Pengurusan Sumber Manusia Universiti Awam Malaysia (JASUMA) baru-baru ini.

Mesyuarat tersebut menghimpun lebih 25 pegawai dari 16 Universiti Awam yang hadir.

Pengerusinya, No’man Ahmad menjelaskan, pemilihan FPL sebagai tuan rumah buat julung kalinya adalah bagi memberi kesempatan kepada ahli-ahli yang hadir untuk melihat keindahan kampus FPL serta bandar Sandakan dengan lebih dekat.

Hadir sama pada mesyuarat tersebut Ketua Bahagian Sumber Manusia UMS, Raffie Janau bersama tiga urusetia mesyuarat iaitu Juniezam Juka, Sharifah Rofidah Habib Hasan dan Roslan Gimba.