Pengiktirafan PERSADA UMS, Lahir Mahasiswa Harapan

susila anugerahKHAMIS, 13 NOVEMBER - Permuafakatan Siswa Siswi Felda (PERSADA) Universiti Malaysia Sabah (UMS) terus melahirkan generasi FELDA yang berdaya saing.

Terbaru, seorang ahlinya telah dinobatkan sebagai penerima Anugerah Mahasiswa Harapan PERSADA pada Program Memperkasa Jati Diri di Menara FELDA Kuala Lumpur.

Siti Susila Mohd Rafie, pelajar Tahun 3, Fakulti Psikologi dan Pendidikan telah terpilih berdasarkan komitmen yang tinggi dalam aktiviti kemahasiswaan dan bergiat aktif bersama PERSADA.

Beliau yang berasal dari FELDA Triang 3, Bera Pahang turut dipilih berdasarkan rekod pencapaian akademik yang konsisten dan memberangsangkan.

Majlis penyampaian anugerah disampaikan Pengarah Besar FELDA, Datuk Faizoull Ahmad.

Majlis perasmiannya disempurnakan Timbalan Menteri di  Jabatan Perdana Menteri Dato Razali Ibrahim. –SS

Bahagian Media dan Citra
Jabatan Canselori